Over ons

Samen willen wij ons inzetten voor een actieve en gezonde jeugd.

Over ons

Minuutje het spel is ontwikkeld in samenwerking met én voor het beweeg- en basisonderwijs in Nederland. Samen met zelfstandige en vrijwillige professionals werken wij aan onze missie en ambitie; een actieve en gezonde jeugd.

Het is onze missie om kinderen op een leuke en verantwoorde manier in beweging te brengen en samen te laten werken aan een gezonde leefstijl. Wij willen het basisonderwijs ondersteunen met een preventieve en laagdrempelige aanpak, voor alle kinderen en voor elk gewenst moment. Belangrijke uitgangspunten zijn educatie, creativiteit en interactie. 

Onze is ambitie is om zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier bewuster te maken van een actieve en gezonde leefstijl. Hiervoor willen wij vanuit samenwerking Minuutje het spel bij zoveel mogelijk locaties in Nederland introduceren.

Ambassadeur Hein Vergeer

Wereldkampioen schaatsen en ambassadeur in gezondheid Hein Vergeer onderkent de noodzaak van een actieve en gezonde leefstijl voor kinderen en vertelt…

“Onder het motto ‘jong geleerd, is oud gedaan’ kunnen we kinderen op de basisschool al spelenderwijs bewustmaken van een gezonde leefstijl. Dit kan heel praktisch en met behulp van Minuutje het spel. Kinderen worden lichamelijk en geestelijk uitgedaagd en werken samen in teamverband aan allerlei uitdagingen en opdrachten. En wat ik nou extra mooi vind, is dat er nu eens geen beeldscherm aan te pas komt. Een echte aanrader voor alle basisscholen in Nederland!”

Onderwijs

Sjoerd Wassink

Directeur Jan Ligthartschool

Jaap Verhagen

Onderwijs ontwikkeling & innovatie

Wim Oosterman

Directeur IKC de Hoge Hoeve

Harry Mecking

Coördinator & docent bovenbouw

Minuutje

David Jordens

Initiatiefnemer

Bas Kamphuys

Lichamelijke (op)voeding

Stefan Manheim

Grafische vormgeving

Stefan Vernooij

Online marketing

Partners

Integraal Kindcentrum de Hoge Hoeve

Openbare Daltonschool Jan Ligthart

Balletschool Blanche

Digital Awareness

Society Impact

AdFox

PrimairO

Minuutje het spel is een product van PrimairO.

KvK 70964262

info@primairo.nl

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.